Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Bruiloft plannen? Vier het buiten

Een droom van een bruiloft

Waar vier je jouw bruiloft? Een perfecte en prachtige locatie is gewoon buiten, in de open lucht. Misschien heb je zelf een grote tuin of regel een fabelachtig mooie tuin via vrienden of familie.

Dealen met Moeder natuur

In de open lucht ben je nou eenmaal afhankelijk van het weer. Houd dus rekening met onwelkom weer als hitte, regen of wind. Een tent huren biedt een goede oplossing. Dat kan natuurlijk een partytent zijn maar wanneer je iets sjiekers zoekt kies je bijvoorbeeld voor een stertent. De stertent ziet er prachtig uit en beschermt ook tegen eventuele avondkou. Huur een terrasheater en je gasten zitten er tot in de late uurtjes heerlijk warm bij.

Maak van je tuin een prachtig kunstwerk

De tuin is een leeg canvas doek dat je helemaal naar eigen wens kunt inkleuren. Maak een sprookje van je tuin door een eindeloze zee van lichtjes.

Maak een bruidsboog van in elkaar gevlochten takken en bloemen, richt de tuin in met een middeleeuws thema of voor de sportievelingen: huur een springkussen. Heb je ook gelijk een spectaculaire photoshoot te pakken.

Je eigen biertap

De tuin is bijzonder geschikt voor het maken van een eigen biertap. Een biertap huren kan je zelf makkelijk. Je hoeft daarna alleen de bar van een aantal planken hout aan elkaar te timmeren. Strik familie of vrienden hiervoor als je zelf geen handige Harry bent. Zo’n houten bar staat gegarandeerd fantastisch in iedere tuin. En een ijskoud biertje is bij iedere gast welkom.

Scroll naar beneden en lees alles over eten, drinken en muziek voor je bruiloft!


Mede en knobibrood

Wat serveer je op je bruiloft?

Hoewel trouwen belangrijk is, doet een goed gevulde en tevreden maag daar weinig voor onder. De tuin biedt een hele goede gelegenheid voor uniek, heerlijk eten en drinken dat ter plekke wordt bereidt. Wij zetten even onze beste bevindingen op een rij:

  • Mede. Verkrijgbaar in zowel bier als wijn. Een heerlijk alcoholische drank gebaseerd op honing maar ook bijvoorbeeld fruit. Mede is dan ook verkrijgbaar in allerlei smaken en varieert van pittig, gekruid, zoet of fruitig. Mede is een ideale combinatie met bijvoorbeeld een BBQ. Tip: een zeer welkome drank tijdens de hele warme maanden.
  • Serveer eens knobibrood. Een heerlijk broodje met flink wat kruiden, pepers en frisse yoghurtsaus. De varianten zijn oneindig en smullen is verzekerd. Met knoflook erbij raden we aan het iedereen te laten eten.
  • Vlees aan het spit. Het is een machtig gezicht; zo’n vis of beenham dat aan het spit wordt geroosterd. De tuin biedt genoeg ruimte en het vlees wordt op die manier heerlijk gegaard.  

Top muziek op een top bruiloft

Een top bruiloft heeft fatsoenlijk geluid. Een podium met geluidsapparatuur huren is ideaal voor de toegewijde speeches van vrienden en familie. Maar ook geschikt voor een verrassende openingsdans. Liever niet die zemelige speeches van vrienden of viool gepiep van je nichtje? Zorg dan voor bijvoorbeeld het huren van DJ apparatuur. Je slaat twee vliegen in één klap: de muziek wordt verzorgd en er kan flink gedanst worden.