Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Doe eens gek en ga cocktails maken!

Maak de allerlekkerste cocktails

Geef je binnenkort een feestje en wil je je gasten met een lekker en speciaal drankje ontvangen? Doe eens gek en ga cocktails maken! Ook voor een gezellige vriendinnenavond, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid zijn cocktails een erg leuke (én lekkere) toevoeging. Met behulp van onze cocktailshaker kun je heel gemakkelijk de allerlekkerste cocktails maken. In deze tas zit onder andere een cocktailshaker, schepje, pourer (roerlepeltje), mudler (stamper) en een jigger (barmaat).

Een heel belangrijk element bij cocktails is de juiste hoeveelheid drank. Een overschot van een ingrediënt kan een bepalende smaak hebben voor jouw cocktail. Met behulp van een jigger heb je de juiste hoeveelheid drank in een handomdraai in je glas.

Populaire artikelen


Makkelijk cocktailglas 19cl huren

Cocktailglas 19cl

€ 0,24 p.d. (incl. btw)
Makkelijk cocktailglas 17cl coupe huren

Cocktail coupe 17cl

€ 0,19 p.d. (incl. btw)
Makkelijk likeurglas huren

Likeurglas 11 cl

€ 0,31 p.d. (incl. btw)
Makkelijk amuseglas rond huren

Amuseglas rond

€ 0,39 p.d. (incl. btw)

Begin met het bouwen van je eigen cocktails

Van flairen tot aan layeren

In de ‘cocktailwereld’ spreekt men een interessant jargon. Van flairen (het jongleren met flessen drank en een cocktailshaker) tot aan layeren (het inschenken van de cocktail in verschillende laagjes). Een erg lekkere en bekende cocktail is de Daiquiri. Dit is een absolute klassieker en ziet er stijlvol en elegant uit. Van origine is het alles behalve dat! De Daiquiri werd voornamelijk gedronken door Britse zeelui, omdat het zo gemakkelijk te maken is. Het enige wat je nodig hebt is rum, water, limoenen en suiker. Als je deze cocktail gaat maken, komt de cocktailtas heel goed van pas. Een blender is in de meeste gevallen ook wel handig en niet te vergeten het huren van glaswerk.

Ingrediënten voor 1 cocktail

Witte rum (1,5 deel)

Suikersiroop (2 el)

Geperste limoenen (1,5 stuks)

Let op: 1 deel = 30 ml.

Hoe? Voor een cocktail pers je 1,5 limoenen als basis. Voeg vervolgens (in delen) de witte rum, suikersiroop en veel crushed ijs toe in een blender. That’s it! Uitgieten maar en garneer het glas met een limoenschijfje.

Tip: Voor degenen die niet zo kwistig zijn met suiker, je moet hier alles behalve zuinig mee zijn. Doe je dit niet, dan smaakt de cocktail nogal bitter. Vergeet ook niet om eens te experimenteren met fruit, zoals aardbeien. Dan krijg je een heerlijke Strawberry Daiquiri! Binnen no time heb jij de lekkerste recepten onder de knie en kun je beginnen met het ‘bouwen’ van je eigen cocktails.