Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Hoe je vooral niet je kostuum moet regelen

Zo regel je je kostuum niet

Er zijn genoeg mensen die het hartstikke leuk vinden om zichzelf in kostuums te hijsen en ook genoeg mensen die wilden dat de eerste groep dat niet gedaan had. Of het nou om Carnaval, Halloween, een themafeest of een Comic Con evenement gaat, er komen altijd foute of falende kostuums voorbij. We deden onderzoek en plukten er een paar manieren uit hoe het vooral niet moet.

Pas op met kledingmaten

Sommige mensen vinden zichzelf hartstikke slim als ze hun perfecte kostuum online gevonden en besteld hebben. Helaas houden veel adverteerders vaak de schone schijn op. 

Dan blijkt die schattige Sneeuwwitje-jurk niet jouw maat maar die van je oude barbie te zijn.

Doe het zelf

Hulde aan mensen die hun eigen outfit durven te maken. Bloed, zweet en tranen gaan erin en soms kost het uren tijd. Tenminste, als het goed uitgevoerd wordt. Zelf-gefabriceerde pakken die na twintig keer nog niet goed geraden worden, hadden eerst een schets kunnen gebruiken. Gewoon aan de eerste de beste persoon in de buurt vragen wat het voor moet stellen en raden ze het niet binnen vijf seconden: propje maken en terug naar het schetsbord.


Er bestaan smakeloze en onacceptabele kostuums. Echt.

Gebrek aan creativiteit

Het kan erger. Er zijn ook mensen die zelf iets in elkaar flansen en een bovengemiddeld gebrek aan creativiteit hierbij aan de dag leggen. Een rode pruik opzetten en je in bikini-gehesen lijf blauw verven is misschien nét genoeg voor mensen die megafan zijn van de X-men films, maar de leek zal niet weten dat jij een sexy Mystique probeert voor te stellen. Ook een paar dozen geel verven en als lego-mannetje gaan is nogal fantasieloos. Het lego-mannetje is een cool idee, maar pak het dan goed aan.

Bestaan er überhaupt smakeloze/onacceptabele kostuums? Ja. Echt.

Het is erg voor de hand liggend maar sommige mensen gaan te ver.

Als je met een lichtroze pak het mannelijke geslachtsdeel voorstelt of met een bomgordel en hoofddoek rondloopt, heb je kans dat je een mep voor je hoofd krijgt.Beetje verdiend ook wel, vind je niet? En nog even een gratis opvoedtip: voorkom trauma’s bij je kinderen en hijs ze niet in ongemakkelijke kostuums in de hoop beroemd te worden op internet met je originele idee. Je kind verkleden als condoom geeft aan iedereen, kind inclusief, een heel verkeerde boodschap mee.

De beste tip die wij je kunnen geven: zorg voor óf een goed gehuurd kostuum óf ga zelf de uitdaging – ruim van tevoren – aan en maak een eigen supertoffe creatie.