Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Smaakpapillen


Een groots diner met eten van sterren niveau. Een klein intiem etentje met een simpel en puur gerecht. Een buffet met de hele familie met kerst. Dek de tafels, schuif aan en begin met genieten. Kleed je tafel mooi aan met tafellinnen, design servies en bestek en je maakt een sfeer om nooit te vergeten. In de zomer buiten op het terras lekker barbecuen met wat te drinken er bij of in de winter met een goed glas wijn. Alles dat je nodig hebt voor je etentje kan je huren bij Zoef.com.

 

+ Meer

Categorieën

 • High Tea

  Op locatie of lekker thuis
 • Diner

  Huur alles voor je diner
 • Lunch

  Huur alles voor je lunch
 • Ontbijt

  Huur alles voor je ontbijt
 • Catering

  Catering: Makkelijk eten voor grote groepen mensen
 • Buffet

  Huur alles voor een smakelijk buffet

Maak een feest van je etentje

Van de eerste entree tot het desert en alle andere gangen ertussen, eten is een groot feest. Maar je moet wel zelf de slingers bereiden. Daar helpen we je graag mee. Makkelijk koken voor grote groepen en goede recepten die daar bij passen. Dek je tafel in de stijl van het winter, lente, zomer of herfst. Of serveer eens een lekkere cocktail als drankje. We inspireren je graag rondom alles dat met eten en drinken heeft te maken. Zodat jouw etentje niet alleen een maaltijd wordt maar een groot feest.

 

+ Meer

Huur makkelijk alles voor eten en drinken

De voordelen van huren bij Zoef.com

Je staat je uren in de keuken uit te sloven om het perfecte maal te bereiden. Voor het opdienen kan je het eenvoudig warm houden in gehuurde au bain marie bakken. Of houdt je amuses juist gekoeld in onze koelkasten. Zo wordt je eten niet te warm en niet te koud en gaat al je moeite niet verloren tussen aanrecht en tafel. En ook als je lekkere wijnen gaat drinken bij je maaltijd, dan wil je ze op de juiste temperatuur houden met een wijnkoeler. Je kan het allemaal eenvoudig huren bij Zoef.com zodat je jouw eten en drinken perfect kan bereiden en serveren.

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor een feesten met eten en drinken. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Da’s makkelijk eten en drinken.

 

Zoef.com Da's makkelijk huren