Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Met deze 5 tips word jij de beste braaier uit de buurt

Hoe organiseer ik een BBQ?

Dan denk je gezellig een BBQ te organiseren en voor je het weet zit je met zwart aangebrand vlees, groente dat meer iets wegheeft van tafeldecoratie om nog maar te zwijgen over die altijd onwelkome lastpak: Fred de regen. Met deze onderstaande tips word je absoluut de beste braaier in je huis en omstreken.  

1. Maak van BBQ een feest

Wil je flink uitpakken, stuur dan een vrolijk gekleurde uitnodiging naar familie en vrienden. Er zijn meer dan genoeg template uitnodigingen op het internet, ideaal voor de creatieve en ietwat luie geest. Wil je nog meer uit de kast trekken: introduceer een thema. Denk bijvoorbeeld aan strand, bepaalde kleuren of wanneer er kinderen zijn: een superhelden thema.Hang slingers en lichtjes op, regel een berg kussens en het feest kan beginnen. 

2. Ken uw BBQ

De ene BBQ is de andere niet. De gasbarbecue komt snel op temperatuur en is zo eenvoudig te gebruiken dat iedereen (ook jij) dit kan. De houtskoolbarbecue is een gerespecteerde barbecue. Dit oerbeest weet zich altijd weer voor je te winnen met zijn vertrouwde rooklucht. Houtskool geeft een unieke smaak aan vlees. Leg wat rozemarijn of tijm op de kooltjes voor een lekkere bijsmaak. Of experimenteer zelf en vertel ons wat je hebt ontdekt aan smaken.

3. Groente: omdat je toch groente bewust voor de dag wilt komen

Het blijft een machtig gezicht: worst, spareribs, eindeloze kipspiezen en veel pindasaus. Maar groente blijft vaak bij een halfslachtige poging met een verdwaald blokje paprika aan je spies. Gooi het roer om en probeer deze variatie. Maak een spies van dunne plakjes aubergine en courgette. Smeer in met olijfolie. Grill hem flink boven het vuur en breng daarna op smaak met peper en zout. Het lekkerst is als de groente ietwat krokant is.  

4. Ook met regen BBQen

Dat kan! En makkelijk ook. Huur een partytent met heater en je bent bestand tegen slecht weer. Je kan trouwens je complete BBQ inrichting bij ons regelen zoals het huren van Stoelen, tafels, mooie lichtjes, servies, borden en zelfs een ijscokar.

5. Ruim BBQ verveling op

Houd je niet van lange tafelgesprekken, eindeloos wachten op je vlees of het gedraal en verveel van kinderen? Zorg voor wat activiteiten. Zet een zwembad op, speel Oud hollandse spellen,zet goede audio apparatuur buiten voor (dans)muziek of huur een Springkussen.

Anderen huurden voor hun BBQ


Makkelijk inklapbare barbecue huren

Barbecue inklapbaar

€ 45,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk barbecue klein huren

Barbecue klein

€ 50,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk houtskool barbecue huren

Barbecue houtskool

€ 33,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk barbecue tangenset huren

Barbecue tangenset

€ 3,02 p.d. (incl. btw)

De ene barbecue is de andere niet

Twijfel of een ander idee?

Twijfel je nog steeds over je BBQ deskundigheid na het lezen van deze blog? Kijk dan eens naar onderstaande blogs voor meer tips en kennis over barbecuen en overige partyverhuur.