Onze klanten zijn zeer tevreden
8.1
Welkom bij Zoef.com en leuk dat je onze website gevonden hebt.
Je bent vast benieuwd wie we zijn en wat ons platform biedt voor jou:
  • Als jij een bestelling plaatst, vinden wij het beste verhuurbedrijf
  • Alle producten zijn leverbaar in heel Nederland
  • Bezorging in heel Nederland voor een vast laag tarief

Huren


Waarom zou je spullen kopen als je ze ook kan huren? Huren is vaak veel logischer dan kopen als het gaat over prijs, gemak en duurzaamheid. Lees hieronder waarom huren nog meer een slimme oplossing is.

Net zo makkelijk huren

Huren is vaak veel logischer dan kopen. Helemaal als je de spullen maar tijdelijk nodig hebt. Toch zijn er nog veel mensen die denken dat huren moeite kost en onhandig is. Bij Zoef.com willen we online huren daarom net zo makkelijk maken als online kopen. Wat je ook huurt, je kan zelf de periode bepalen en de bezorgmethode of je haalt je gehuurde spullen zelf op. Dus als je een feest geeft of een evenement organiseert dan kan je bij Zoef.com alles vinden en huren dat je nodig hebt.

Huren is duurzaam

Het huren van spullen is op meerdere vlakken een meer duurzame oplossing voor de wereld. Onze website en het platform spelen daarop in en zorgen er onder andere voor dat het aantal vervoers-bewegingen wordt verminderd, spullen duurzamer worden gebruikt en we helpen zo de circulaire economie verder op gang.

Extra huur services

Met onze services maken we het zo makkelijk mogelijk om online te huren. Veel mensen zien nog veel drempels en huren daarom nog niet als een gewoonte. Met bijvoorbeeld thuis afgeleverd, installatie en een customer care services willen we dat oplossen. We inspireren mensen ook over wat ze allemaal kunnen huren rondom specifieke gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag of zakelijk evenement. Zo wordt huren hartstikke makkelijk en heb jij alles goed georganiseerd voor je feest of evenement.


Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!