Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Wat betaal ik voor het afleveren en ophalen van mijn spullen?


Zoef is een bemiddelaar of platform en brengt je in contact met een verhuurder. Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestigingsmail waarin staat van welke partij je de producten of diensten geleverd krijgt. Mochten bepaalde producten geleverd worden door een andere vervoerder (bijvoorbeeld PostNL), dan word je hiervan uiteraard ook op de hoogte gesteld.

In principe betaal je voor de verzending van je bestelling €29,95 (excl. btw) / €36,24 (incl. btw) bezorgkosten. Hoe groot of hoe klein die bestelling ook is. Je kunt ervoor kiezen om je spullen te laten afleveren en ophalen door de verhuurder. Het adres en een eventueel tijdslot vul je in tijdens het bestelproces en wij geven dit door aan de verhuurder. We vermelden deze details ook in je bevestigingsmail. Mocht je het adres en/of het tijdslot alsnog aan willen passen, neem dan rechtstreeks contact op met de verhuurder.

Bij kleding zijn de bezorgkosten slecht €14,95 (excl. btw) €18,09 (incl. btw). Ook bij grotere objecten zoals sommige springkussens, plaszuilen en plaswagens komt er een extra bezorgkostenfee bovenop de bestelling. Dit kan varieren van een paar euro tot 50 euro per bestelling. We proberen hier zo transparant mogelijk in te zijn door de kosten weer te geven in je winkelwagen.

Als je niet aanwezig bent in het door jou aangegeven tijdslot dan proberen we dat achteraf alsnog met je op te lossen. Vaak belt onze chauffeur eerst even om er zeker van te zijn dat er iemand op de locatie aanwezig is om de spullen in ontvangst te nemen. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.

Andere veelgestelde vragen over: Vervoersmethode


Live chat

Helaas is de chat op dit moment offline

Mail met Zoef.com

Stuur ons een e-mail

Stuur nu een e-mail

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!