Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Herroepingsrecht


Wat is dat nou precies? Het herroepingsrecht? Onze particuliere klanten die spullen huren, en wanneer de overeenkomst binnen de herroepingstermijn (nog) niet volledig is uitgevoerd, mogen gebruik maken van het herroepingsrecht. Wat dat nou precies inhoudt, lees je hieronder.

"U heeft als consument (voor zakelijke klanten geldt geen herroepingsrecht) het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de overeenkomst bent aangegaan.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (.docx), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken."

Wat zijn de gevolgen van de herroeping?

"Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
U bent alleen gehouden de eventuele kosten te betalen voor de gehuurde producten tot het moment van ontbinding. U betaalt dus wel de dagen dat u de producten gehuurd heeft.
Indien de verhuurperiode binnen de herroepingstermijn volledig is afgerond, dan kunt u de overeenkomst niet herroepen. U gaat hiermee akkoord in het bestelproces."

Uitzonderingen herroepingsrecht

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn verder:

  1. cateringdiensten, indien in de overeenkomst een bepaald tijdstip of bepaalde periode van nakoming is voorzien;
  2. de koop betreffende de levering van zaken die snel bederven of beperkte houdbaarheid hebben.

Andere veelgestelde vragen over: Klachten


Live chat

Helaas is de chat op dit moment offline

Mail met Zoef.com

Stuur ons een e-mail

Stuur nu een e-mail

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!