Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Wie is Zoef.com?


Zoef.com is de grootste online huurservice van Nederland. Via een online platform brengen wij de vraag van huurders en het aanbod van verhuurders samen. Daarmee willen we online huren net zo makkelijk maken als online kopen.

We nemen daarom alle drempels rondom huren weg. Dat doen we door bestaande e-commerce services te integreren in onze site en dat te combineren we met een slim algoritme. Op basis van onder andere datum, plaats en gelegenheid laten we continu het meest relevante aanbod voor de beste prijs zien.

Wanneer je een bestelling plaatst gaat ons systeem opzoek naar de beste verhuurder voor jouw aanvraag.  Doordat wij met 1000+ partners werken kunnen wij bijna altijd je aanvraag uitvoeren. Helaas komt het wel is voor dat er geen partner wordt gevonden. Onze klantenservice zal dan altijd met een gepaste oplossing komen. 

Andere veelgestelde vragen over: Over Zoef.com


Live chat

Helaas is de chat op dit moment offline

Mail met Zoef.com

Stuur ons een e-mail

Stuur nu een e-mail

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!