Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Alles over Zoef.com

Zoef.com


Ons systeem brengt op een slimme manier de vraag van huurders en het aanbod van verhuurders bij elkaar. Het resultaat is het beste aanbod en de laagste prijs op basis van locatie. Da's makkelijk huren.

Contactgegevens

085-0479852
info@zoef.com
of ga naar klantenservice

Financiele gegevens

Zoef is eigendom van
Online Rental BV

IBAN: NL91ABNA0811798518
KvK 70674868

Postgegevens

Haarlemmerweg 317 L
1051 LG Amsterdam
(geen bezoekadres)

Specialist

Zoef.com is een online huurservice, we helpen consumenten en bedrijven eenvoudig spullen online te huren. Alles dat je tijdelijk nodig hebt om je feest en event helemaal af te maken kan je bij ons op de site vinden. Die site is onderdeel van ons intelligente platform dat met een zelflerend algoritme continue bezig is met het optimaliseren van vraag en aanbod. Al die techniek gecombineerd met onze ervaring maakt ons de specialist op het gebied van huren en verhuren.

Tweeledig

Bij Zoef.com bekijken we online huren op twee manieren. Als eerste de technische manier. Met ons online platform brengen we op een slimme manier de vraag van huurders en het aanbod van verhuurders bij elkaar. Die optimaliseren we zodat we op basis van locatie en tijd altijd de laagste prijs kunnen aanbieden aan de huurders. En met meer dan 1000+ verhuurders in Nederland hebben we altijd alles beschikbaar. Kortom, onze techniek zorgt dat alles aan de achterkant goed is geregeld. 

Aan de andere kant bekijken we huren juist ook op een menselijke manier. We inspireren onze huurders en helpen ze zo bij het vinden van de juiste spullen of het creëren van een feest of event. Dat combineren we vervolgens met verschillende services op het gebied van bezorgen en betalen en transparante voorwaarden. Alles om het huren van spullen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met het huren van spullen creëren we uiteindelijk ook een meer duurzame oplossing voor de wereld.

Duurzaam

Het huren van spullen is op meerdere vlakken een meer duurzame oplossing voor de wereld. Onze nieuwe website speelt daarop in en zorgt er voor dat het aantal vervoers-bewegingen wordt verminderd, spullen duurzamer worden gebruikt en het helpt de circulaire economie op gang. Mensen zouden dus meer moeten gaan huren. Er een gewoonte van moeten maken. Dat is qua prijs en gemak vaak ook nog logischer dan dezelfde spullen te kopen.

Makkelijk

Daarom willen we huren net zo makkelijk maken als online kopen, zodat de drempel om te huren en alle voordelen die daar bij komen kijken verdwijnt. Met het delen en huren van spullen op een commerciële manier willen we het gat tussen de bestaande e-commerce en de idealistische deeleconomie overbruggen. Huren is in feite namelijk de commerciële vorm van delen. We beginnen in Nederland en daarna gaan we de rest van Europa overtuigen van het gemak en de voordelen onze huurservice.

Zoef.com
Da’s makkelijk huren.

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!