Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Pers, media en andere zaken

Alles voor de pers


Wil je wat schrijven over Zoef.com of gewoon meer weten? Leuk, dat kunnen we waarderen. Hieronder vind je ons laatste persbericht met alle informatie die je nodig hebt. Ben je van de pers en heb je nog meer vragen of informatie nodig, dan maken we dat zo makkelijk mogelijk voor je. Je kan contact met ons opnemen op:

  • Mail: nfo@zoef.com

 

Persbericht:

Zoef.com haalt investering op en lanceert vernieuwd huurplatform

Amsterdam, 24 januari 2017

Vandaag lanceert Zoef.com, de grootste online huurservice van Nederland, hun vernieuwde website om huren nog makkelijker te maken. Deze mijlpaal is het eerste resultaat van de €1,4 mln investering voor het nog jonge bedrijf dat als huurservice op een slimme manier het aanbod van verhuurders en de vraag van huurders digitaal bij elkaar brengt.

Online huren net zo makkelijk als online kopen

Op Zoef.com is vanaf vandaag het huren van party-, horeca, video en audio spullen nog makkelijker geworden. De vernieuwde online one-stop-shop neemt alle drempels rondom huren weg door bestaande e-commerce services te integreren in het platform en dat te combineren met een slim algoritme.Op basis van o.a. datum, plaats en gelegenheid toont Zoef.com haar bezoekers continu de meest relevante huurdeals.

Inmiddels zijn maar liefst 1000 verhuurbedrijven aangesloten en dat worden er elke dag meer. Van die bedrijven analyseert het algoritme het complete aanbod van de 100.000+ beschikbare spullen uit heel Nederland. Op basis van beoordelingen, locatie en voorraad selecteert het systeem, als een bestelling is geplaatst, de juiste partners om de klant de beste deal te geven. De huurder bespaart hiermee veel tijd en moeite om de juiste spullen tegen de juiste voorwaarden op de juiste plaats te vinden en te huren. Daarnaast kunnen klanten inspiratie op doen als ze niet precies weten wat ze nodig hebben of kunnen huren voor bepaalde gelegenheden, zoals het organiseren van een feest.

Het beste van twee werelden

Niels Duijvestijn, CEO en founder: “Het huren van spullen is op meerdere vlakken een duurzamere oplossing voor de wereld. Onze nieuwe website speelt daarop in en zorgt er onder andere voor dat het aantal vervoers-bewegingen wordt verminderd, spullen duurzamer worden gebruikt en het helpt de circulaire economie verder op gang. Met het delen en huren van spullen op een commerciele manier overbrugt Zoef.com het gat tussen bestaande e-commerce en de idealistische deeleconomie. Huren is in feite namelijk de commerciële vorm van delen.”  

Investering

De afgelopen drie jaar heeft Zoef.com keer op keer flinke groei laten zien en is door de ervaringen en  opgedane kennis op het huidige businessmodel uitgekomen. Mede daarom is eind 2016 een investering opgehaald van €1,4 miljoen. Deze komt uit een combinatie van een strategische partner en een venture capital partner; Equium Holding en Astor Participaties. Partners Patrick Kerssemakers (fonQ) en Laurens Groenendijk (Treatwell) waren in een eerder stadium al ingestapt.

CEO Gerben van Leeuwen van Equium Holding: “Zoef.com is een disruptive startup om trots op te zijn in Nederland. Qua idee en opzet heeft Zoef.com de potentie om het Amazon van het huren en verhuren te worden. Daarnaast is de huidige data al van onschatbare waarde voor zowel bezoekers, verhuurders als gekoppelde producenten. Zoef.com kan jou zo vertellen waar je je als beginnend verhuurbedrijf moet vestigen, welke spullen je zou moeten verhuren en wat de opbrengsten en terugverdientijd is.”

Verder dan Nederland

Met de nieuwe services en website gaat Zoef.com eerst uitbreiden naar België en Duitsland en daarna is de rest van Europa aan de beurt. Tegelijkertijd kunnen andere categorieën eenvoudig worden toegevoegd naast het huidige party, horeca,  audio en video assortiment. Alles met het doel om van huren een gewoonte te maken, altijd en overal, voor iedereen.

 

Zoef.com in de media:

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!