Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Schoolmomenten om nooit te vergeten


Vaak maanden van tevoren werken scholen zich een slag in de rondte voor een schoolfeest, een laatste schooldag of een schoolgala. Voorbij de besloten deuren van de vergaderzalen wordt nogal eens achter de oren gekrabd over allerlei vragen. De wiskundeleraar meent een goede afhaalchinees te weten terwijl de kunstlerares pleit voor roodpaarse statafels. Kan dat niet makkelijker?  

+ Meer

Categorieën

 • Sportdag

  Van zeskamp spellen tot stormbanen
 • Koningsspelen

  Huur alles voor Koningsspelen
 • Open dag

  Een eerste goede indruk
 • Schoolgala

  Huur alles voor het schoolgala
 • Laatste schooldag

  Huur alles voor de laatste schooldag

Maak je schoolevents nog leuker

Misschien organiseer je een sportdag of een jubileumfeest. Je hebt een goede reden om extra groot uit te pakken. Wij helpen je graag aan inspiratie. Organiseer bijvoorbeeld een thema met kostuums of galakleding. Of regel zeskampspellen en luchtkussens voor een sportieve dag. Of wat dacht je van een danspodium met een DJ?

+ Meer

Huur makkelijk alles voor schoolgelegenheden

De voordelen van huren bij Zoef.com

Als school zijnde kan het organiseren van bijvoorbeeld een schoolfeest heel wat voeten in de aarde hebben. Je wilt het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met regelen aangezien een je het al druk genoeg hebt met alles uitgebreide lessen en energieke leerlingen. En daarnaast wil je met het schoolbudget zo voordelig mogelijk uitkomen. Scholen huren daarvoor hun spullen bij Zoef.com. Al je artikelen zoals bijvoorbeeld statafels, stoelen, glaswerk en servies huur je makkelijk op één plek.

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor je scholen. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs.

Da’s makkelijk je schoolfeest organiseren.

Zoef.com Da's makkelijk huren