Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Sport en spel


In de zomer of in de winter. Binnen of buiten. We sporten eigenlijk overal en altijd. Fysieke inspanningen op een baan of sportveld helpen ons lichaam en geest gezond en fit te blijven. Het leukste is toch om te sporten in een teamverband. In het weekend met je club op het veld staan en strijden om de winst en dan daarna in het clubhuis nog even napraten met een drankje. Maar ook in je eentje sporten als recreatie is heerlijk.

 

+ Meer

Categorieën

  • Sporttoernooi

    Gezelligheid te huur
  • Straatvoetbal

    Scoor met straatvoetbal
  • Finale kijken

    Een finale om nooit te vergeten

Zaklopen, De kop van jut, touwtrekken en nog veel meer

Goede fanatieke atleten zijn helaas nog geen garantie voor een geslaagd sportevenement. We helpen je dus graag met ideeën om je event nog beter en leuker te maken. Inspiratie voor de leukste springkussens of andere spellen die je kan spelen tussen de wedstrijden door. Laat je deelnemers een alternatieve strijd aangaan met spijkerbroekhangen of een kamelenrace. Zelfs ski’s voor 6 personen, alles om het sporten nog leuker te maken. Of lees hoe je zelf een sportdag op kan zetten.

 

+ Meer

Huur makkelijk alles voor je sportevenement

De voordelen van huren bij Zoef.com

Of je nou van voetbal, zwemmen of kroegsporten houdt, wij kunnen helpen om je evenement nog leuker te maken. Op het veld en er buiten. Als je een sporttoernooi hebt is het een goed idee om wat extra attracties voor tussen de wedstrijden te huren. Bij Zoef.com hebben we een ruim assortiment sporten en spellen die je eenvoudig kan huren. Of denk aan een grote barbecue zodat je gezellig in de zomer op het terras bij het clubhuis kan barbecueën.   

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor verschillende leuke sporten. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Da’s makkelijk en leuk sporten.

 

Zoef.com Da's makkelijk huren