Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

De mooiste tijd van je leven


8 uur slapen, 8 uur studeren en 8 uur feesten. Het studentenleven is absoluut geen straf. Je volgt je colleges op de universiteit of op de hogeschool en doet eens in de tijd een paar tentamens. Het is natuurlijk gezellig wonen in je studentenhuis waar jij en je huisgenoten vaak goede feesten geven. ‘s Avonds kan je lekker biertjes drinken in de kroeg of je gaat naar de sociëteit met je jaarclub. Het is zo’n straf niet, studeren.

 

+ Meer

Categorieën

  • Festival

    Huur alles voor je festival
  • Beerpong

    Huur alles voor je beerpong
  • Housewarming studenten

    Huur alles voor je housewarming

Leer ook eens hoe je een goed feest kan geven

Je verveelt je niet snel in je studentenleven en toch is er altijd ruimte voor iets nieuws. We helpen je graag leuke dingen ontdekken. Zo hebben we de mooiste spellen en attracties voor je feesten. Of lees hier 5 tips om je feest nog gaver te maken met gehuurde spullen. Welke kostuums het meest worden verhuurd, zodat jij juist die ander kan huren. Eigenlijk alles om je studentenleven en feesten nog leuker te maken.

 

+ Meer

Huur makkelijk alles voor je studentenfeest

De voordelen van huren bij Zoef.com

Er is altijd wel ergens een studentenfeestje. Een mooi gala op locatie waar iedereen in zn mooiste kleren eerst lekker dineert aan lange tafels en daarna tot diep in de nacht feest met bands en DJ’s. De gala commissie organiseert alles en huurt eenvoudig alle spullen bij Zoef.com. Dat kan ook voor een gewoon studentenfeest in de kroeg of tijdens een lustrum op de studentenvereniging. Dan vier je gewoon de hele week feest, die tentamens haal je wel met een her. Het mooie van huren is dat je het, met je beperkte studentenbudget, niet hoeft te kopen. Da’s makkelijk.

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor een studentenfeest. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Da’s makkelijk studenten feesten geven.

 

Zoef.com Da's makkelijk huren