Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Zoals het klokje thuis tikt


Er is niets leuker dan een huis vol visite. Gezellig je hele familie op bezoek met je verjaardag of een mooi diner met je beste vrienden. Allemaal in je eigen huiskamer, met je eigen meubels en met je eigen keuken in de buurt. Of organiseer een housewarming voor je nieuwe huis en nodig alle nieuwe buren uit voor een borrel en een hapje. Kinderfeesten in de tuin zijn natuurlijk ook populair om te geven. Wat je thuis ook organiseert, bij Zoef.com huur je eenvoudig alle dat je nodig hebt. Extra stoelen voor je verjaardag, meer servies voor het diner of een springkussen voor het kinderfeest. thuis feesten

+ Meer

Categorieën

 • Verjaardag

  Huur alles voor je verjaardagsfeest
 • Kinderfeestje

  Huur alles voor een kinderfeestje
 • Borrel

  Huur alles voor een borrel met vrienden en familie
 • Housewarming

  Makkelijk alles huren voor je housewarming
 • Afscheidsfeest

  Huur alles voor je afscheidsfeest
 • Tuinfeest

  Tuinfeest: warme middagen en lange avonden
 • Welkomstfeest

  Huur alles voor je welkomstfeest
 • Thuisbioscoop

  Een thuisbioscoop waar je vrienden jaloers op zijn
 • Examenfeestje

  Een examenfeest welke alle andere doet verbleken
 • Filmavond

  Huur alles voor een filmavond

Maak thuis nog meer thuis

Je kan natuurlijk doen wat iedereen doet als ze thuis een feestje geven. Huur een paar statafels en wat extra stoelen en je hebt een mooie borrel. Maar het kan altijd nog leuker. We helpen je graag met ideeën voor een onvergetelijk thuisfeest. Tover je huis om tot horror-kasteel, maak van je tuin een kleine Efteling of bouw het om tot je eigen rave-kelder. Hoe gek je het maar wilt maken, we denken graag me je mee en helpen je alvast op weg met inspiratie voor een knalfuif bij jou thuis.

+ Meer

Huur makkelijk alles voor je huis

De voordelen van huren bij Zoef.com

Of het nou een enorme knaller wordt in je studentenhuis of juist een bescheiden nieuwjaarsborrel bij je opa en oma thuis, bij Zoef.com hebben we alles waar je het feest helemaal compleet mee kan maken. Kleed je tafel helemaal aan zoals het in de bladen staat met kandelaars, designborden en chique stoelen met kussens. Maar ook leuke attracties die je in je huis passen kan je gewoon huren zodat je jouw feest tot een groot succes maakt.

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor het feest dat je thuis geeft. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Da’s makkelijk thuis een feestje organiseren.

Zoef.com Da's makkelijk huren