Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Een verjaardag om nooit te vergeten

Vier je verjaardag in stijl, jouw stijl.

Op je verjaardag sta jij in het zonnetje; hartstikke fijn die ene dag per jaar dat het allemaal om jou draait. Daarvoor hoef je niet te gaan trouwen, toch? Je krijgt een beetje extra aandacht van al je lieve familie en vrienden en met wat geluk geven ze je ook nog eens toffe cadeaus. Lekkere smeuïge taart erbij met kaarsjes erop en dan voelt het al echt als een feestdag. Maar dat kan natuurlijk nog veel beter en grootser. Houd jij wel van een mooi feest ter ere van jezelf, dan hebben we wat ideeën waar jij vast wel wat mee kan.

Het kinderfeest

Iedereen viert zijn verjaardagsfeest op zijn eigen manier. Vooral voor kinderen is het dé grote dag. Ze nodigen hun vriendjes en vriendinnetjes uit voor hun partijtje; om te gaan zwemmen, lol te maken op een springkussen of een speurtocht te houden. Misschien klinkt jou dat stiekem wel heel tof in de oren, die nostalgische kinderdingen om te doen.

Je kunt bijvoorbeeld ook XL spellen huren van bekende spellen zoals Twister, Jenga, Vier op een rij en de Toren van Pisa. Met een verjaardag heeft iedereen een goed excuus om even in de kinderschoenen te gaan staan.
 

De grote-mensen verjaardag

Veel mensen willen ook graag een keer een echte elegante, ‘volwassen’ verjaardag vieren, met chique hapjes, iedereen in een mooi kleed gestoken en klinkende glazen champagne of andere dure bubbels. Gewoon omdat het kan. Even iets anders dan de kringverjaardag met stukjes kaas en worst en bier, wijn en cola. Doen dus. Stuur iedereen een mooi uitziende uitnodiging met dresscode, slaaf zelf een dag in de keuken of bestel gewoon via Zoef.com allerlei decadente hapjes en regel gelijk je champagneglazen. Haal alle stoelen weg en zet decoratieve tafels met stijlvolle kaarsen neer.

Populaire artikelen die gehuurd worden voor verjaardagen


Makkelijk donkere klapstoel huren

Klapstoel donker

€ 1,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk feestkasteel huren

Springkussen Kasteel Feest

€ 109,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk popcornmachine huren

Popcornmachine

€ 75,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk basis wijnglas 24cl huren

Wijnglas basis 24 cl

€ 0,24 p.d. (incl. btw)

Vier je verjaardag op jouw manier

Bakwedstrijd, beerpong of geen ongein?

Het goed-gek-doen feest

Organiseer een taartenbak- of eetwedstrijd, beerpong of een verjaardag volledig in een thema. Ben je een echte zonaanbidder maar jouw verjaardag valt middenin januari? Maakt helemaal niks uit. Zet de verwarming hoog, zorg dat iedereen in zijn beste Hawaii-kostuum komt, verspreid loungemeubels of zitzakken door je woonkamer en serveer niks anders dan cocktails (thuis maken is helemaal niet zo duur als je nu vreest). Komen er veel mensen die elkaar onderling niet kennen? Ze betekenen waarschijnlijk veel voor jou en je wilt vast graag dat ze met elkaar kunnen opschieten. Verzin een spel om ze elkaar te leren kennen. Bekijk voor inspiratie bijvoorbeeld even de video All That We Share van TV 2.

Misschien een iets minder open en emotionele versie van maken, anders kan het een sippe verjaardag worden.  
 

De liever-niet-teveel-gedoe verjaardag

Houd jij niet zo van uitgebreid, gekkig en erg feestelijk? Da’s ook begrijpelijk. Soms is het heerlijk om in het middelpunt van veel belangstelling te staan, maar soms is het ook gewoon fijn om goede gesprekken te kunnen voeren. Je kunt ook met een kleine groep vrienden of familie wat gaan doen zoals samen eten of een dagje erop uit. Wil je toch iedereen spreken en je verjaardag met hen allemaal vieren? Deel het dan op in verschillende groepen met wie je wat gaat doen. Zo kun jij wel een week lang genieten van het verjaardagsgevoel.