Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

De zombies veranderen in een deinende, dansende menigte

Wat is een Spinkit?

Een spinkit is een mobiele DJ set die je waar gewenst dan ook kunt neerzetten op jouw feest of evenement. De Spinkit is klein, mobiel en compact. Hij is gegarandeerd geen sta-in-de-weg en biedt het lekkere voordeel dat je geen grote PA (voor de leek: een geluidssysteem met een hele bende grote boxen etc., etc.) hoeft op te bouwen. En voor bedrijven is ‘ie extra interessant want de set kan voorzien worden van eigen branding. Wat kost een Spinkit? Per dag huur je de Spinkit mét DJ al voor €850,-.

Er zijn ook heel fijne voordelen voor de DJ én de gasten. De spinkit biedt hen niet alleen keuze uit welke muziek geluisterd kan worden maar ook waar: de Spinkit is mobiel dus makkelijk te verplaatsen. Een goede DJ kan zijn publiek lezen. Een groepje wat druk in discussie is laat hij met rust maar een kluit mensen waar iedereen ongemakkelijk om zich heen staart is het ultieme doelwit voor de DJ met zijn Spinkit. De DJ richt de Spinkit op de half-slapende groep staarders, knalt er een goede beat uit en de zombies veranderen in een deinende, dansende menigte.

Populaire geluidsproducten


Makkelijk Pioneer djm 2000 nexus huren

Pioneer DJM-2000 Nexus DJ Mixer

€ 110,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk microfoon met draad huren

Handmicrofoon bedraad

€ 10,00 p.d. (incl. btw)
Makkelijk actieve speaker extra groot huren

Actieve speaker extra groot

€ 90,75 p.d. (incl. btw)
spinkit huren

Spinkit Mobiele DJ Set + DJ

€ 850,00 p.d. (incl. btw)

Fijn: weinig poespas

Geen muurbloempjes te bekennen

Zelf nou niet zo’n weergaloze plaatjes-draaier? Geen probleem. Je kunt bij de Spinkit een DJ erbij huren. En een saxofonist voor een chique, kalme sfeer. Oh, en ook een violiste of trombonist. En er is zelfs een kleine, subtiele dansperformance in de maak. Om je gasten te inspireren als ze nog het muurbloempje aan het uithangen zijn.

En ook wel fijn: weinig poespas. Geen irritante kabels en snoeren, de Spinkit is binnen vijf minuten klaar voor gebruik en bestuurbaar met een Iphone of Ipad. Een wereld van muziek bereikbaar met je vingertoppen. Zo leent de Spinkit zich ideaal voor kleinere feesten maar als je een groter event organiseert, heeft ‘ie nog meer voordelen.

Naast dat de Spinkit als reclame ingezet kan worden met bedrijfsspecifieke branding, kun je er door middel van de microfoonaansluiting ook goed verstaanbare toespraken mee houden.

Met deze gemakken, de eindeloze mogelijkheden, het mooie design en de weergaloze geluidskwaliteit leent de Spinkit zich dus voor elk soort gelegenheid waar muziek een graag gehoorde gast is. Met andere woorden: dé gadget die elke zichzelf-respecterend DJ óf zichzelf-serieus-nemende event-organisator in huis moet halen.