Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Work, work, work, work, work


Pak aan, das om, schoenen gepoetst, laptop mee en let’s do some business. Vanachter je eigen bureau en computerscherm de wereld veroveren als zelfstandig ondernemer of als onderdeel van een groter team op kantoor een nieuw product lanceren. Van kleine onderneming in Brabant tot grote multinational op De Zuidas in Amsterdam overal worden iedere dag zaken gedaan. Ouderwets door te handelen of tijdens meetings met flipover’s en powerpoints. Wat de invulling ook is bij Zoef.com huur je alles dat je nodig hebt voor je zakelijk events.

+ Meer

Categorieën

 • Vergadering

  Huur alles voor je vergadering
 • Beurs

  Van stoelen tot schermen
 • Bedrijfsborrel

  Huur alles voor je bedrijfsborrel
 • Personeelsfeest

  Huur alles voor je personeelsfeest
 • Vrijdagmiddagborrel

  Huur alles voor de vrijdagmiddagborrel
 • Presentatie

  Huur alles voor je presentatie

Makkelijk zaken doen

Over zakelijke evenementen of grote meetings wordt vaak makkelijk gedacht maar er is niets vervelender dan een scherm dat het niet doet of te weinig stoelen bij je evenement. Bij Zoef.com verhuren we alles dat je nodig hebt voor je meeting of bedrijfsfeest en nog veel meer. Lees bijvoorbeeld over presentatietips om je gasten toe te spreken of tips over hoe je te kleden voor verschillende zakelijke evenementen. Eigenlijk alles om je zakelijke evenement helemaal af te maken.

+ Meer

Huur makkelijk alles voor je zakelijke evenement

De voordelen van huren bij Zoef.com

Een meeting hier, een meeting daar, een hei-dag met het team. Zakelijke evenement zijn er in veel verschillende soorten. Een serieuze presentatie voor potentiële investeerders vraagt misschien om een goed scherm en microfoon. Dat kan je makkelijk huren bij Zoef.com. Of sta je volgende week te presenteren voor een zaal met 500 sales mensen dan wil je er misschien wel een podium bij in combinatie met een presentatieset. Maar ook attracties en beeld&geluid voor je bedrijfsfeest zijn te huur. Eigenlijk alles om je van je zakelijke evenement een succes te maken en succesvol zaken doen.

Bij Zoef.com kan je online alles huren dat je nodig hebt voor je zakelijke evenement. Wel zo makkelijk, slim én snel. Want binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken en is er iets kapot of ontbreekt het, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Da’s makkelijk zaken doen.

Zoef.com Da's makkelijk huren