Al
604
klanten gaven ons een review op Kiyoh
Hoe werkt huren bij Zoef.com?
Sluiten
Stap 1

Stap 1

Kies uw producten
en plaats uw order / offerte

Stap 1

Stap 2

Wij kiezen de beste
leverancier voor u uit

Stap 1

Stap 3

Wij zorgen er voor dat alles
wordt geregeld

Makkelijk zakelijk huren bij Zoef.com

Alles over onze zakelijke services


Zoef.com is de grootste online huurservice van Nederland. Ook voor bedrijven willen we huren net zo makkelijk maken als online kopen, want waarom kopen als je ook kan huren? Bij ons huur je veilig en betrouwbaar op één site alle spullen die je nodig hebt voor bedrijfsfeest of -evenement. Bedrijven die hun feest intern organiseren en ook veel evenementen-organisatoren maken al gebruik van onze site en de bijkomende diensten voordelen.

Alle voordelen voor zakelijke huurders

 • Grootste verhuurplatform van Nederland
 • Veilig en betrouwbaar huren
 • Bezorgen in heel Nederland
 • Altijd alles beschikbaar
 • Beste aanbod en laagste prijs op basis van locatie
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,5 (Kiyoh)
 • Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
 • Achteraf en veilig betalen
 • Vandaag besteld, morgen geleverd
 • Stimuleren van duurzame samenleving door huren makkelijk te maken
 • Eigen accountmanager voor alle vragen
   

Optimaal aanbod

Met ons online platform brengen we op een slimme manier de vraag van zakelijke huurders en het aanbod van verhuurders bij elkaar. Die optimaliseren we zodat we op basis van locatie en tijd altijd de laagste prijs kunnen aanbieden. En met meer dan 1000+ verhuurders in Nederland hebben we altijd alles beschikbaar. 

Betrouwbare service

Om huren zo makkelijk mogelijk te maken bieden we verschillende services aan voor bezorgen en achteraf veilig betalen en hebben we transparante voorwaarden. Dat heeft er allemaal voor gezorgd dat de huidige particuliere en zakelijke klanten ons hebben beloond met een Kiyoh score van 8,5. Daarnaast hebben we als enige verhuurbedrijf in Nederland een Thuiswinkel én Thuiswinkel Zakelijk Waarborg. Bij Zoef.com huur je dus zonder zorgen alles dat je nodig hebt.

Duurzame doelstelling

Bij Zoef.com dragen we bij aan een duurzamere samenleving. Het algoritme achter onze website vermindert het aantal gereden kilometers van verhuurders, dankzij huren worden de spullen duurzamer gebruikt en we helpen de circulaire economie verder op gang. Met het delen en huren van spullen op een commerciële manier willen we het gat tussen bestaande e-commerce en de idealistische deeleconomie overbruggen. Huren is in feite namelijk de commerciële vorm van delen.

Eigen accountmanager

Veel bedrijven en evenementen organisatoren huren vaak bij ons omdat we alles op één plek beschikbaar hebben. Daarom hebben we speciaal voor zakelijke klanten onze accountmanagers. Met één telefoontje helpen we je graag bij het uitzoeken en samenstellen van alle spullen die je nodig hebt voor je feest of evenement. Als je meer wilt weten dan kan je eenvoudig contact opnemen met de Zoef.com klantenservice op 088 - 333 44 80.

Zoef.com
Da’s makkelijk huren

Partner worden

Als je een verhuurder bent dan helpen we je graag met het verhuren van de spullen die jij wilt. Bedien eenvoudig een grotere markt en krijg inzicht over het huurgedrag en je eigen activiteiten. We nemen de marketing voor onze rekening en een deel klantcontact bij je uit handen. Zo krijg je meer business met minder werk. Da’s makkelijk verhuren!